A Shell Fleet Hub hasznos funkciókat biztosít vállalkozása üzemanyagkártyáinak kezeléséhez. Használata egyszerű, és mivel online elérhető, bármikor használhatja, ha szüksége van rá: éjjel-nappal, a hét bármely napján. 

Nagyobb biztonság és védelem a visszaélésekkel szemben

A Shell Fleet Hub által biztosított okos e-mail riasztások révén azonnal értesül arról, ha a rendszer szokatlan üzemanyagkártya-tevékenységet észlel. Beállíthat olyan riasztásokat, amelyek akkor aktiválódnak, ha túllépik a vásárlási limitösszeget, vagy ha rossz helyen vagy időben használnak egy kártyát.

A flottaköltségek átláthatósága és kontrollálása

A Shell Fleet Hub segítségével mindenről kimutatásokat készíthet a flotta üzemanyag-felhasználásától a tranzakciók és kivételek nyomon követéséig, és beállíthatja, hogy a rendszer szabályos időközönként minden adatot e-mailben is elküldjön Önnek.

Biztonságos online számlázás

A számlákat kérje, tárolja és ossza meg elektronikus formában.

Teljes körű kártyakezelés

A Shell Fleet Hub gyors és egyszerű megoldást kínál üzemanyagszámlájának kezeléséhez. Rendelhet és visszavonhat kártyákat, új felhasználókat vehet fel, kezelheti a kártyacsoportokat, módosíthatja a kártyaadatokat és még számos további funkciót vehet igénybe.

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Üzemanyag-kezelés

Célunk, hogy olyan tippeket, online eszközöket és rugalmas megoldásokat biztosítsunk Önnek, amelyek segítségével gördülékenyebben üzemeltetheti a flottáját.

Kártyabiztonság

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.