Kamion halad egy autópályán, mögötte egy alagút, hegyekkel és zöld területtel. A képen a következő szöveg látható: Személyre szabott útdíjfizetés

Útdíjfizetés Európában egyszerűen

Egy flottát több országon keresztül irányítani bonyolult feladat. A különböző helyi útdíjfizető megoldásoknak való megfelelés lelassíthatja az adminisztrációs folyamatokat, és kihívást jelenthet a sofőröknek is. Megoldásunk ebben nyújt segítséget.

Ismerje meg útdíjfizető készülékeinket

Az általunk kínált három készülék közül kiválaszthatja azt, amelyik legjobban megfelel az Ön igényeinek. A készülékekkel elérhető országok száma folyamatosan bővül, ahogyan az egyes helyi szolgáltatók belépnek az EETS rendszerébe.

EETS4U, K1 és Telepass útdíjfizető készülékek

EETS4U: a Toll4Europe szolgáltató készüléke, amely 13 országban teszi lehetővé az utólagos útdíjfizetést, köztük Magyarországon is. (Belgium, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Dánia, Svájc, Bulgária, Szlovákia)

Telepass SAT: az olasz szolgáltató EETS készüléke jelenleg 13 országban használható (Belgium, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria, Olaszország, Lengyelország, Dánia, Svájc, Norvégia, Bulgária, Horvátország)

Axxés: a francia szolgáltató készülékével jelenleg 7 országban fizethetünk útdíjat: Belgium, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria, Olaszország.

Shell EETS hálózata

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.
Európa térképe a jelenlegi és a várható EETS hálózati lefedettséggel
Részlet 1

1. Jelenlegi lefedettség

Országok: Ausztria, Belgium (Liefkenshoektunnel alagúttal együtt), Bulgária, Dánia (csak az Oresund, Storebælt és a Great Belt hidak), Franciaország, Németország (a Herren és a Warnouw alagutakkal együtt), Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország és Norvégia.

Részlet 2

2. Hamarosan elérhető

Országok: Cseh Köztársaság, Szlovénia

Ezek az országok várhatóan 2024 folyamán csatlakoznak. Addig is, ezekben az országokban a helyi útdíj szolgáltatók fedélzeti eszközeivel fizetheti az útdíjat, melyet Shell kártyájához rendelünk

Részlet 3

3. Helyi megoldások

Ezek az országok jelenleg nem részei az EETS rendszernek, de a legtöbb országban Shell kártyája segítségével használhatja a helyi útdíjfizető rendszert, a helyi szolgáltatón keresztül.

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.

A szolgáltatásunk előnyei

 • Helymeghatározó ikon

  Széleskörű lefedettség

  Fizesse útdíjait és alagút díjatit zökkenőmentesen több, mint 25 országban úgy, hogy egy készülékkel egyszerre több országot is fizethet.

 • Megtakarítás ikon

  Pénzt takaríthat meg

  Regisztráljon, hogy automatikusan megkaphassa a további kedvezményeket és a visszatérítéseket és csökkentse az elmaradt útdíjfizetések okozta bírságok kockázatát.

 • Személy ikon

  Testreszabva az Ön számára

  Csapatunk Önnel közösen együttműködve dolgozza ki azt a megoldást amely leginkább megfelelő az ön flottája számára.

 • Fogaskerék ikon

  Egyszerű beüzemelés

  A fedélzeti egység(OBU) beüzemelése gyors és egyszerű, a regisztrációt elvégzik az útdíjszakértőink.

 • Shell kártya ikon

  Shell kártyájához rendelve

  Kezelje flottája költségeit egyetlen szolgáltatóval a Shell kártyája segítségével, beleértve az üzemanyag és nem-üzemanyag kiadásokat, mint például a parkolás, a kamionmosás és a komp díjak.

 • Lista ikon

  Egyszerű használat

  Az intuitív technológia és az ingyenes online frissítések megkönnyítik az eszköz használatát az Ön és a járművezetők számára.

 • Idő ikon

  Időt takaríthat meg

  Egyszerűsítse az adminisztrációt egyetlen számlával az összes útdíjtranzakcióról az Ön saját pénznemében.

 • Útdíjkalkulátor ikon

  Legyen naprakész

  Tájékoztatjuk a legfrisebb hírekről az útdíjakkal kapcsolatban, a nap 24 órájában követheti flottáját és használhatja az útdíjkalkulátorunkat.

Tudjon meg többet az európai útdíjfizetésről!

Átjárhatóság Európában

Átjárhatóság Európában

Európa 30 országában több mint 100 különböző útdíjszolgáltató működik, melyek különböző típusú nemzeti útdíjfizetési rendszereket üzemeltetnek, ezért a határokon átívelő útdíjfizetés kezelése kihívást jelenthet mind a flottamenedzserek, mind pedig a sofőrök számára. Ahhoz, hogy flottája hatékonyságát növelje, egy összehangolt és automatizált útdíjfizetési megoldás összeállítása szükséges.

Töltse le az ingyenes EETS útmutatóját

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Egyéb témakörök melyek érdekelhetik

Mi az EETS?

Tudjon meg többet az EETS hátteréről, mi az ami befolyásolja és mere tart.

Gyakran ismételt kérdések

Tudjon meg többet a Shell személyre szabott útdíjfizetési megoldásairól. Ha kérdésére nem találta meg a választ, vegye fel a kapcsolatot az útdíjszakértőinkkel.

Bulgária

Bulgáriában kilométer-alapú útdíjfizetési rendszer van érvényben, 3,5 tonna feletti járművek részére. A Shell EETS4U vagy Telepass SAT készüléke segítségével könnyen és egyszerűen fizetheti a bolgár útdíjat is.