Simplifying cross-border tolling for business

Egyszerűsödik a határokon átívelő útdíjfizetés

Azon flották számára amelyek több oszágon utaznak keresztül Európában az EETS egy lehetőség arra nézve, hogy átlátható és kevésbé összetett legyen az útdíjfizetés. Az Ön igényeinek feltérképezése az első lépés ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb útdíjfizető megoldást, amelyet utána a vállalkozására szabunk.

Mit talál az útmutatóban?

ÚTDÍJFIZETÉS
Driving business efficiency

Az üzleti hatékonyság növelése

Megtudhatja miért épp most van itt az ideje annak, hogy a flottamenedzserek felülvizsgálják azt, hogyan tudják a hatékonyságot növelni, költséget megtakaríthatni és lépést tartani a megfelelő útdíjfizető megoldás segítségével.


Driving business efficiency

Tájékozódás az európai útdíjak átjárhatóságáról

A több országon átívelő útdíjfizetés bonyolult, költséges és nehezen követhető. Egy, a vállalkozására szabott útdíjfizetési megoldás segít csökkenteni az adminisztrációt, a költségeket és egyszerűsíti az útdíjfizetési folyamatokat Európában.


Driving business efficiency

A legjobb útdíjfizetési tippek

Öt olyan dolog, amelyet a flottamenedzsereknek érdemes tudniuk a Shell személyre szabott útdíjfizetési megoldásairól.


Tudjon meg többet a Shell európai útdíjfizetési megoldásairól.

Személyre szabott útdíjfizetés a Shell-től

Célunk, hogy az útdíjfizetést a lehető leggördülékenyebbé tegyük, ezért szakértői tanácsokat adunk a megfelelő megoldás kiválasztásához , valamint átfogó betekintést adunk, hogy a flottája számára a legmegfelelőbb megoldást választhassa.

Mi az EETS?

Tudjon meg többet az EETS hátteréről, mi az ami befolyásolja és mere tart.

  

Egyéb témakörök amik érdekelhetik

Közúti szolgáltatások

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Cseppfolyósított földgáz – LNG

Az LNG (cseppfolyósított földgáz) tiszta, színtelen és nem mérgező folyadék, amely a földgáz -162ºC-ra (-260ºF) történő lehűtésekor képződik, és üzemanyagként használható teherautók és hajók számára. A földgáz, a legtisztábban égő szénhidrogén jelentős energiaforrás. A földgázt lehűtik, hogy folyadékká váljon, így csökkentve annak térfogatát az egyszerűbb, biztonságosabb tárolás és a tengerentúli szállítás érdekében.