A Shellnél betölthető üzemeltetési és karbantartási állások alapvető fontosságúak a vállalat folyamatos sikeréhez. Üzemeltetési és karbantartási munkaköreink egyikében Ön egy olyan növekvő csapat tagjává válik, amelynek feladata globális projektjeink és eszközeink biztonságos, hatékony napi üzemeltetése.

Olajfinomítóinkban, petrolkémiai üzemeinkben, szárazföldi és tengeri kitermelési lelőhelyeinken, valamint egyéb műveleti területeinken dolgozva a Shellnél az üzemeltetési és karbantartási területen betöltött pozíciója keretében Ön közvetlenül a vállalat tevékenységeinek élvonalában végezheti munkáját.

Rendkívül nagyra törő, fejlett biztonságtudattal rendelkező jelölteket keresünk, akik képesek betölteni a műszertechnikusi, gyári munkási, villanyszerelői, hegesztői, géplakatosi, csőszerelői, valamint terepi és technológiai operátori munkaköröket.  

Az üzemeltetés és karbantartás terén betöltött pozíciója keretében lehetősége lesz egy olyan környezetben szakmai előmenetelt elérni, amely a személyes és szakmai fejlődést egyaránt ösztönzi, továbbá részt vehet az iparág néhány leginkább úttörő projektjében is.

További információk a Karrier részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.