Ami a sokszínűség és a befogadás hátterében áll

Összehozzuk a kultúrákat

Napjainkban a tehetség minden eddiginél sokszínűbb, a befogadó munkakörnyezet pedig kulcsfontosságú e tehetség megújítása, fejlesztése és megtartása szempontjából.

Fogyatékkal élő emberek

A Shellnél arra bátorítjuk a fogyatékkal élő alkalmazottakat, hogy osszák meg velünk, hogy miben van szükségük segítségre, hogy lehetővé tegyék számunkra, hogy együttműködjünk, és támogassuk őket a bennük rejlő lehetőségek kibontakoztatásában.

Női szemmel

Hallgassa meg a Shell néhány befolyásos női alkalmazottját, és fedezze fel, miként irányítják ők szakmai előmenetelüket, és ösztönzik a változást a munkahelyen.

LGBT-tehetségek támogatása a Shellnél

A Shellnél támogatjuk és felkaroljuk a figyelemre méltó embereket, bármilyen háttérrel is rendelkezzenek, továbbá arra törekszünk, hogy az LGBT-befogadás úttörőjévé váljunk a munkahelyen.

Ben van Beurden, a Shell vezérigazgatója
Ben van Beurden, a Shell vezérigazgatója

Mindennap azon dolgozunk, hogy olyan környezetet biztosítsunk, ahol valamennyi alkalmazottunk érzi az iránta tanúsított megbecsülést és befogadást, ahol egyénileg és egy együttműködő csapat tagjaként egyaránt fejlesztheti tehetségét. 

A sokszínű és befogadó munkahely, amely remekül illeszkedik alapvető értékeinkhez – a becsületességhez, a feddhetetlenséghez és az emberek iránti tisztelethez –, figyelemre méltó embereket hoz össze, és lehetővé teszi számukra, hogy önmaguk legyenek. A Shellnél Ön képes lesz alkalmazni és fejleszteni készségeit és tudását egy olyan együttműködő csapat tagjaként, amely segít megújítani az energiaipart, lényeges szerepet játszva egy jobb jövő kialakításában.

„Gondoskodnunk kell arról, hogy globális üzleti tevékenységeink és termékeink portfóliója partnereink és ügyfeleink számára egyaránt vonzó legyen. Hitem szerint ezt nem tudnánk egy olyan sokszínű munkaerő-állomány nélkül megvalósítani, amely ténylegesen partnereink és ügyfeleink, valamint a működési területeinket jelentő országok sokszínűségét tükrözi.”

Érdekelheti még

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

A Shell végzősöknek szóló programja

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.

Élet a Shellnél

Ismerje meg az úttörőinket, újítóinkat, kalandorainkat és felfedezőinket a világ számos pontjáról, akik az Ön számára is ösztönzést jelenthetnek Fedezze fel történeteiket, és nyerjen betekintést a Shellnél megvalósított pályafutásukba.