Miért érdemes feliratkoznom?

A Shell tehetségekből álló közössége – a Shell Talent Community – a legjobb eszköz arra, hogy folyamatosan tájékoztatást kapjon a Shell által az Ön szakterületén kínált ösztönző karrierlehetőségekkel, valamint az aktuális hírekkel és eseményekkel kapcsolatban. Ha feliratkozik a Shell tehetségekből álló közösségébe, és csatlakozik hozzánk, megadhatja nekünk az Ön készségeit, érdeklődési köreit és a keresett karrierlehetőségeket – legyen Ön akár egy figyelemre méltó végzős, akár egy tehetséges, tapasztalt szakember. Ha Ön tagja a Tehetségekből álló közösségünknek, fel tudjunk venni a kapcsolatot Önnel, ha elérhetővé válik nálunk egy Önnek megfelelő munkakör.

Hogyan iratkozhatok fel?

Mindössze egy perc alatt megadhatja adatait, hogy utána megkaphassa az Ön szakterületével, valamint az aktuális hírekkel és eseményekkel kapcsolatos üzeneteket. Megfelelő betölthető munkakör megnyílásakor a Shell egyik toborzója is kapcsolatba léphet Önnel.

Bizalmasan kezelik az információimat?

A Shell kizárólag a Shell tehetségekből álló közösségének adatvédelmi szabályzatával összhangban használja fel az Ön személyes adatait.

Discover more with our FAQs

Sokszínűség és befogadás

Hiszünk egy olyan befogadó kultúra megteremtésében, ahol Ön is gyarapodhat. Tudja meg, miért fontos a Shellnek a sokszínűség és a befogadás.

További információk a Karrier részben

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.

A Shell végzősöknek szóló programja

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.