Az értékelt szakmai gyakorlat kiváló lehetőség arra, hogy belülről megismerje a Shellt és belemerüljön az energiaiparba. Ez segíthet eldönteni azt is, hogy milyen karrier lenne megfelelő az Ön számára. Napról napra teljes mértékben részt vehet az Ön érdeklődésének és képességeinek megfelelően kiválasztott aktuális projektekben.

Csatlakozni fog egy projektcsapathoz és olyan Shell alkalmazottak mellett fog dolgozni, akik mind profik a saját területükön. A nézőpontjuk hozzájárul ahhoz, hogy Ön megértse üzleti tevékenységünket, annak elvárásait és jutalmait.

Egy felügyelő és mentor közvetlenül támogatja majd Önt, és Ön az egész gyakorlat alatt rendszeres értékelést vállal, hogy a legtöbbet tudja kihozni ebből a tapasztalatból.

Amit keresünk:

Értékelni fogjuk Önt az elemzőkészség, a döntéshozatal és a működőképes megoldások létrehozása szempontjából, valamint a lelkesedés, a rugalmasság és a magabiztosság terén.

Az értékelt szakmai gyakorlat során lesz egy hivatalos félidős áttekintése a mentorával és a felügyelőjével. Ezt követően lesz egy záró áttekintés, ahol sor kerül egy kompetencia alapú interjúra. Arra is megkérjük majd Önt, hogy készítsen egy záró prezentációt a projektjéről.

Az értékelt szakmai gyakorlatban való sikeres részvétele eredményeként Ön teljes munkaidős szerepkörnek megfelelő ajánlatot kaphat.

Jelentkezési folyamat

További információk a Diákok és végzősök részben

A Shell végzősöknek szóló programja

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.

A Shellnél való munkavállalás előnyei

Fedezze fel a Shellnél való munkavállalás előnyeit, egyedülálló képzési programjainktól kezdve a végtelen lehetőségekig kapcsolatépítésre és együttműködésre.