Fedezze fel a lehetőségek világát, és ismerje meg, a Shell Diplomás program hogyan emelheti karrierjét. A strukturált tanuláson, a gyakorlati projekteken, a folyamatos visszajelzésen keresztül és a támogató kollégák révén, a Shell Diplomás program lehetőséget ad Önnek a fejlődésre és arra, hogy hatást fejtsen ki a választott területére. 

Jelentkezés a Shell Diplomás programra

Akár a Technikai, akár a Kereskedelmi területére jelentkezik a Shell Diplomás programnak, példátlan hivatalos képzésben lesz része, mely előremozdítja majd a karrierjét. Úgy terveztük a programot, hogy a figyelemre méltó jelölteknek, mint Ön is, megadja azt az üzleti tudást és képzettséget, amely ahhoz kell, hogy a jövőben vezetővé váljanak.

Ön már a kezdetektől egy átfogó Induló lépéseket segítő programhoz csatlakozik, amely szisztematikusan megmutatja Önnek a szervezet minden területét. A választott útjától függően részt fog venni egy kettő - öt éves fejlesztési programban. Ez magában foglal majd két vagy három rotációt, amelyek kombinálják a munkahelyi tanulást a hivatalos képzési lehetőségekkel. Ösztönözést, gyakorlati szerepeket kap, és lehetősége lesz arra, hogy megismerkedjen vállalatunk értékekeivel.

A kezdő versenyképes fizetésen és más kiemelkedő előnyökön felül képes lesz elmélyíteni tudását a strukturált tanuláson és az áttörő projektekhez való hozzájáruláson keresztül. Mindeközben egy közvetlen felügyelő fogja Önt támogatni, hogy útmutatást és konstruktív visszajelzést adjon, valamint egy kiváló mentori program nyújt segítséget Önnek. 

Jelentkezési folyamat

További információk a Diákok és végzősök részben

Interaktív útmutató a Shell végzősöknek szóló programjáról

Interaktív útmutatónkban további részleteket tudhat meg a Shell végzősöknek szóló programjával kapcsolatban, és többek között sikertippeket is olvashat.

Minősített szakmai gyakorlatok

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.