Átfogó pénzügyi előnyök és juttatások

A versenyképes induló fizetésen túl Önt teljesítményhez kapcsolt javadalmazással is elismerjük és jutalmazzuk majd, amelynek mértéke munkakörétől és földrajzi helyétől függ majd.

Juttatásainkat a helyi piaci gyakorlathoz igazítjuk. Egyes helyek támogatott szolgáltatásokat, például sportlétesítmény-használatot, egészségügyi/fogászati ellátást és gépkocsiparkolást kínálhatnak. Néhány országban lehetőséget kínálunk az egyik Shell Share programban való részvételre.

Képzés és fejlesztés

A végzősök folyamatban lévő fejlesztési útjának támogatása érdekében a Shell tapasztalt üzleti vezetők által állandó felkészítést és mentorálást biztosít. Az Ön iparágon belüli előrehaladása szempontjából alapvető fontosságú, hogy a kiválasztott szakirányán belüli területeken képzésben is részesül majd a Shell végzősöknek szóló programjában.

A Shell végzősöknek szóló programja során előrehaladása rendszeres ellenőrzése segít majd nekünk koordinálni haladását, hiszen megismerhetjük azt az irányt, amelybe pályafutását terelni kívánja, fejlesztési tervét pedig az Ön egyedi elvárásainak és szakmai törekvéseinek megfelelően fogjuk összeállítani.

A közösségi hálózatok

Izgalmas és lebilincselő közösségi kezdeményezések széles választéka érhető el a Shell végzősöknek szóló programján belül, amelyek mindegyike megerősíti a Shell elkötelezettségét egy izgalmas nemzetközi közösség iránt. A Fiatalok Shell-hálózata, a Shell sportklub, a Shell női hálózata, a Shell afrikai hálózata, a Fogyatékkal Élők Shell-hálózata és még számos egyéb csoport bemutatkozása mind azt a célt szolgálja, hogy az Ön minél zökkenőmentesebben állhasson át az egyetemi környezetből.

Sokszínűség és befogadás

Olyan munkakörnyezetet igyekszünk fenntartani, ahol mindenki értékeinkkel és üzleti céljainkkal összhangban alkalmazhatja, illetve fejlesztheti készségeit és tehetségét. Ez valamennyi alkalmazottra egyformán vonatkozik, földrajzi helytől, nemtől, etnikai hovatartozástól és fizikai képességektől függetlenül.

Fontos, hogy értékeink szerint éljünk, és aktív szerepet töltsünk be a közösségekben, hogy minden tehetség számára vonzó munkahellyé váljunk, és a különböző hátterű emberek széles körének kínáljunk lehetőségeket.

Meghallgatjuk a mondanivalóját

Meghallgatjuk az alkalmazottaink véleményét, hogy a Shell minden tőle telhetőt megtehessen azért, hogy a vállalat nagyszerű munkahely legyen. A felső vezetők gyakran készítenek webes közvetítéseket, illetve tartanak vitafórumokat, hogy visszajelzéseket és ötleteket gyűjtsenek, ami azt tükrözi, hogy a Shell őszintén érdeklődik az alkalmazottak mondanivalója iránt.

Ismerje meg végzőseinket

Ismerje meg végzőseinket

Tudja meg a jelenlegi alkalmazottaktól, hogy milyen az élet a Shell Végzősöknek Szóló Programjában.

Ismerje meg végzőseinket

További információk a Diákok és végzősök részben

A Shell végzősöknek szóló programja

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.

Minősített szakmai gyakorlatok

Fedezze fel a Shell izgalmas és változatos világát. Nézze meg, mit csinálhat és hová mehet.