Az euroShell kártyát nemcsak közúti utazásokhoz használhatja. EuroShell kártyájával egész Európában foglalhat utazásokat és kifizetheti azok díjait. Hozzáférhet az európai komp és ROLA (kamion a vonaton) szolgáltatások széles kínálatához, és az ezekhez kapcsolódó összes költség egy számlán jelenik meg, így időt és pénzt takaríthat meg.

Kompszolgáltatások

EuroShell kártyájával kihasználhatja a Transcamion, a kiemelt kompügynökség és a P&O Ferries egész Európára kiterjedő szolgáltatásainak előnyeit. 

A Transcamion több mint 150 kompügynökséggel áll kapcsolatban, és több mint 1300 kompjáratot üzemeltet a Fekete-tengertől a Balti-tengeren át a Kaszpi-tengerig és a Földközi-tengerig.

A P&O Ferries fő útvonala Franciaország és az Egyesült Királyság (Dover–Calais) között található, azonban euroShell kártyájával az Egyesült Királyság és Belgium, illetve Hollandia közötti átkelések díját is kifizetheti.

A kompátkelések foglalásának módja

Ha a Transcamionnál kíván komphelyet foglalni, kérjük, keresse fel a Transcamion weboldalát. A Transcamionnál kedvezményeket is kaphat (az átkelések számának függvényében), és szükség esetén akár módosíthatja is az indulás időpontját.

A P&O Ferries szolgáltatásait a járművezetők előzetes foglalás nélkül, közvetlenül a termináloknál fizetik ki az euroShell kártyájukkal. A járatokkal és a menetrendekkel kapcsolatos további részleteket megtalálja a P&O Ferries weboldalán.

ROLA (kamion a vonaton)

A sebesség- és súlykorlátozások, a munkaórák száma, valamint a környezetvédelmi szempontok mind hatással lehetnek a nemzetközi szállítási útvonalak megválasztására. A kamionos és vasúti szállítás kombinálása, a ROLA (Rollende Landstraße, „gördülő országút”) időt és pénzt spórolhat Önnek.

A ROLA főbb előnyei

 Utazás a járművezető pihenőideje alatt

 Üzemeltetési költségek (üzemanyag, útdíj és járműkopás) megtakarítása

 Mentesség a teherautók tranzitforgalmára vonatkozó korlátozások alól

 A torlódások és a teherautó-ellenőrzőpontokon való sorbanállás elkerülése, valamint

 Jobban tervezhető utazási és leszállítási idő.

ROLA út foglalásának módja

Ha euroShell kártyával szeretne ROLA utat foglalni, vegye fel a kapcsolatot a Rail Cargo Austriával, Európa vezető kísért kombinált szállítási társaságával, vagy partnerünkkel, a Transcamionnal.

A Rail Cargo Austria az alábbi útvonalakat kínálja:

 Salzburg (Ausztria) – Trieszt (Olaszország)

 Wels (Ausztria) – Maribor (Szlovénia)

 Wörgl (Ausztria) – Brenner (Ausztria)

 Wörgl (Ausztria) – Trento (Olaszország)

További információkat találhat a Rail Cargo Austria weboldalán (foglalás, menetrendek, árlisták).

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.