számla-mobiltelefon 50:50 kép

Tartsa kézben az irányítást

A szorosabb kontroll keretében napi, heti és havi limitet is beállíthat valamennyi Shell kártyájához, sőt akár a velük megvásárolható termékek körét is meghatározhatja. Megadhatja, hogy a járművezetők mikor, milyen termékekhez használhassák az egyes kártyákat.

Azonnali intézkedés

A Shell kártyái a hét minden napján, napi 24 órában letilthatók – illetve a tiltás feloldható – az összes belföldi és külföldi kúthálózaton a kártyával való visszaélés, a kártya elvesztése, a jármű jogosulatlan használata vagy telephelyre történő jogosu­latlan behatolás gyanúja esetén. A kártyákat ideiglenesen is letilthatja arra az időre, amíg a flotta úton van, majd meghatározott időszakokra – amikor a kártyát használni szeretné – feloldhatja a tiltást. Emellett az új kártyák megrendelése szintén egyszerűen, telefonálás nélkül elintézhető.

kamionok a parkolóban-Ipad 50:50 kép

Valós idejű visszaélés-észlelés

Valós idejű visszaélés-észlelési rendszerünk a szokásostól eltérő tranzakciók esetén riasztja biztonsági szakértőinket. Bármilyen rendellenesség esetén azonnal értesítjük önt, így gyorsan intézkedhet és csökkentheti a vállalkozását fenyegető kockázatot. Ha azonnali értesítést szeretne, ezt a szolgáltatást SMS-ben is kérheti.

Fokozott védelem

Mindegyik kártya chippel* és egyedi PIN-kóddal van ellátva, valamint a fokozott bizton­ság érdekében dombornyomással feltüntethető rajta a jármű rendszáma vagy a jármű­vezető neve.

*Chip jelenleg csak az újonnan megrendelt, belföldi használatra jogosító kártyákban található. A nemzetközi kártyák várhatóan 2018 első negyedévétől lesznek chippel ellátva.

Korszerű töltőállomás-biztonságtechnika

Számos Shell töltőállomáson belső kamerarendszer működik,1 amely nagy felbontású felvételeinek és gyors keresési folyamatának köszönhetően komoly visszatartó erőt jelent a visszaélésekkel szemben, és hatékony segítséget jelent az elkövetők azonosí­tásához2. A bankkártyaterminálok működését is figyelő kamerák3 mellett jól kivilágított parkolóink gondoskodnak a gépjárművezetők biztonságáról.

1 Az ajánlat elérhetősége a helyi hálózattól és rendszerektől függően országonként változhat. További tájékoztatásért, kérjük, forduljon ügyfélmenedzseréhez.

2 Az ide vonatkozó jogszabályokban foglalt korlátozásokkal férhető hozzá.

3 Valamennyi biztonsági intézkedés megfelel az adatvédelmi jogszabályoknak

Autók az autópályán-Mobiltelefon 50:50 kép

Folyamatos éberség

A testre szabott, valós idejű tranzakciós kimutatások segítségével még jobban átláthatja vállalkozása kiadásait. A rendellenes tranzakciók és a szokatlan tevékenységek azonosítására pedig testre szabható e-mailes SCOL-riasztásokat is beállíthat. Mind­ennek köszönhetően tökéletesen nyugodt lehet, és még nagyobb biztonságban tudhatja flottáját.

Teljes kontroll, bárhol, bármikor

A Shell Card Online mobilalkalmazás4 segítségével útközben is kezelheti flottáját: bárhol, bármikor új kártyákat rendelhet, letilthatja a meglévőket, biztonságosan kezelheti az üzemanyag-költségeket, megtekintheti a tranzakciós kimutatásokat és az elektronikus számlákat.

4 Elérhető várhatóan 2018 januárja után

 

 

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.