Európai utazásaink során számos alagúton és hídon haladunk át. Ez igen költséges is lehet – egyetlen áthaladás gyakran akár több száz euróba is kerülhet –, ezért vállalkozása szempontjából kulcsfontosságú e költségek hatékonyan kezelése.

Fizetési módok

Sok európai alagút és híd esetében euroShell kártyával vagy egyéb módon, például Frejus kártyával vagy Brobizz fedélzeti egység használatával is megfizetheti a használati díjat. A használati díjak Shell üzemanyagkártya-számlára terhelésével a lehető legegyszerűbben kontrollálhatja ezeket a kiadásokat.

 Fedélzeti egység használata esetén a kijelölt gyorsforgalmi sávokban haladhat, így a legforgalmasabb időszakokban is megúszhatja a nagyobb késéseket. A rendszeres áthaladókra és a regionális forgalomra gyakran kedvezményes árak vonatkoznak.

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.