3,5t alatti flották részére

MEGÚJULT AUTÓSEGÉLY SZOLGÁLAT TÁJÉKOZTATÓ

Shell Assistance szolgáltatás 2020. január 1-től

Baleset?

Meghibásodás?

Elveszett indítókulcs?

Hívja a 061 458 4459 telefonszámot, hogy flottája gépjárművei gyors és szakszerű segítséget kapjanak az év minden napján.*

A Shell Assistance kizárólag Magyarország területén belül térítésmentes gépjárműmentést biztosít, a nap 24 órájában, a hét minden napján. *

Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, kérjük kattintson ide, adja meg adatait és visszahívjuk Önt a lehető leggyorsabban.

Ki veheti igénybe a Shell Assistance-t?**

A Shell Assistance gépjárműmentő szolgáltatásunkat a Shell Hungary zRt-vel közvetlenül szerződéses jogviszonyban álló partnereink 3,5 tonna alatti össztömegű, érvényes magyar forgalmi engedéllyel rendelkező személyautóra vehetik igénybe, amennyiben személyautós (nem tehergépjármű vagy busz), azaz 7002 kártyaszámmal kezdődő Shell kártyával rendelkeznek.

A Shell Assistance szolgáltatást kizárólag a Shell Hungary Zrt-vel közvetlenül szerződéses jogviszonyban álló partnerek vehetik igénybe, lízing és flottakezelő partnereinknek és azok ügyfeleinek, valamint hivatalos üzemanyagkártya közvetítőn keresztül szerződött partnerek részére a szolgáltatást nem nyújtjuk. A Shell Assistance szolgáltatás kizárólag aktív Shell kártya felmutatásával vehető igénybe az annak használatára jogosult személy által. Aktív Shell kártya az, ami érvényes, és az elmúlt 3 naptári hónapban legalább egy alkalommal üzemanyag-vételezés ellenértékének kiegyenlítésére használtak.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a jelen Tájékoztatóban vagy a Shell Assistance Általános Biztosítási Feltételeiben foglaltak alapján a Shell Assistance igénybevételére nem jogosult, a Shell Hungary zRt. jogosult az Assistance szolgáltatás ellenértékét a Felhasználó részére kiszámlázni.

Mikor vehető igénybe a Shell Assistance?

A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:

ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs

MŰSZAKI meghibásodás: elektromos vagy mechanikai meghibásodás

KÖZLEKEDÉSI BALESET

Részletes feltételek a Shell Assistance Általános Biztosítási Feltételeiben (különös tekintettel: Kizárások és korlátozások) *

Hogyan segíti a flottakezelését a Shell Assistance?

A Shell Assistance több nyelven elérhető, 24 órás segélyszolgálatot biztosít.

HELYSZÍNI JAVÍTÁS: A Biztosító szakembere a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik és orvosolja a problémát.

SZAKSZERVÍZBE VAGY TELEPHELYRE SZÁLLÍTÁS: Amennyiben a helyszíni javítás nem megoldható, a meghibásodott gépjárművet a Biztosító Általános Biztosítási Feltételei szerint a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi szakszervizbe, vagy az Ön által megjelölt magyarországi telephelyre szállítjuk, legfeljebb 150 km-en belül.

CSEREAUTÓ: Új szolgáltatás a Biztosító Általános Biztosítási Feltételeiben foglaltak szerint 3 egymást követő napra, de legfeljebb a javítás idejére.

Részletes feltételek a Shell Assistance Általános Biztosítási Feltételeiben. *

Partnerünk, a Europ Assistance S.A. (a továbbiakban Biztosító) 50 éves tapasztalattal és országosan több mint 700 megbízható szakemberrel rendelkezik a gépjárműmentés terén.

Baj esetén hívja a 061 458 4459 telefonszámot, a többiről pedig a Shell Assistance gondoskodik!

*A Shell Assistance igénybevételének további feltételeit, továbbá teljes körű, részletes tájékoztatást a mindenkori Shell Assistance Általános Biztosítási Feltételeit tartalmazza, kérjük, figyelmesen olvassa el.

** A Shell Assistance igénybevételének kiegészítő feltételeit a Shell Hungary zRt. jelen tájékoztatóban, vagy a www.euroShell.hu weboldalon határozza meg. A Shell fenntartja a jogot, hogy a euroShell üzemanyagkártyához vagy Shell üzemanyagkártyához kapcsolódó, további harmadik fél által nyújtott szolgáltatások (pl. Shell Assistance Autósegély-szolgáltatás) feltételeit bármikor egyoldalúan módosítsa, az ilyen szolgáltatást bármikor egyoldalúan felfüggessze, szüneteltesse, megszüntesse, korlátozza, vagy visszavonja. A Shell az erről szóló tájékoztatást az euroShell Weboldalán teszi közzé.

Egyebekben az Általános Szerződési Feltételek rendelkezései irányadóak.

Shell Assistance Adatkezelési Tájékoztató

3,5 t feletti járművek részére

Autómentés és bírságfizetés 3,5 tonna feletti járművek részére – Tájékoztató

Országúti segélyszolgálat: minden 3,5 tonnánál nehezebb jármű számára elérhető

Biztonsági szolgáltatások: (pl.: bírságfizetés) az összes Shell kártyához (a továbbiakban együttesen: Szolgáltatás)

Hívja partnereinket a 00800-38 76 74 35 (ingyenesen hívható, angol nyelvű) telefonszámon és ők mindent megszerveznek Önnek, bármely, az alábbiakban felsorolt országban van szüksége segítségre Európában.

Magyar nyelvű segítségnyújtáshoz hívja a +40 264 207933 telefonszámot, mely a nap 24 órájában elérhető, és külföldről is hívható.Ez a telefonszám nem ingyenesen hívható.

Fontos:minden esetben a fenti Shell-hotline telefonszámok egyikén hívja szolgáltatónkat, mert más telefonszámon történő bejelentés esetén magasabb díjak kerülnek felszámolásra.

A szolgáltatást partnerünk, a Europe Net biztosítja. Igénybevételéhez Shell kártyáját közel 40 országban használhatja:

Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bulgária, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Macedónia, Szerbia és Montenegró, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Moldávia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság.*

Az 1500 euró becsült értéket meghaladó esetekben, a segítségnyújtáshoz szükséges a Shell ügyfélszolgálatának jóváhagyása, valamint aFelhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója, azaz az Ön cégének engedélye . Az engedélyt a becsült költségek megküldésével kérjük, mely áfa és rendszerhasználati díj nélkül értendő. Engedély hiányában a szolgáltatást nem tudjuk biztosítani.**

Az 1500 euró becsült értékhatár alatti szolgáltatáshoz a sofőr bejelentésén kívül egyéb engedély nem szükséges, azaz sem a szolgáltatást nyújtó cég, sem a Shell Hungary Zrt. nem kér a szolgáltatást igénylő cégtől további jóváhagyást. Javasoljuk ezért minden partnerünknek, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt egyeztessen a Shell kártya birtokossal, milyen feltételek mellett veheti igénybe a járműre a segélyszolgálatot. A Shell Hungary zRt vélelmezi, hogy a Kártyabirtokos jogosult a szolgáltatás igénybevételére. A Shell Hungary Zrt. felelősségét kizárja a jelen tájékoztatóban foglalt feltételektől eltérő igénybevétel miatt felmerül költségek, károk és díjak vonatkozásában. Az ilyen költségeket, károkat, díjakat a Felhasználó köteles viselni.

Az alábbi táblázatban megtalálható, mely esetekben nyújtunk szolgáltatást, és mikor szükséges az ügyfélszolgálatunk jóváhagyása:

Engedélyeztetés szükséges

Szolgáltatás leírása Munkaidő alatt Munkaidőn kívül
Autósegély, 1500 EUR érték alatt, 0 vagy 1 vásárlási kategóriájú Shell kártyával Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója
Autósegély, 1500 EUR érték felett, 0, 1, 2 vagy 3 vásárlási kategóriájú Shell kártyával Shell ügyfélszolgálat és Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója együttesen Nincs szolgáltatás
Biztonsági szolgáltatás, 1500 EUR érték alatt, 0, 1, 2 vagy 3 vásárlási kategóriájú Shell kártyával Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója
Biztonsági szolgáltatás, 1500 EUR érték felett, 0, 1, 2 vagy 3 vásárlási kategóriájú Shell kártyával Shell ügyfélszolgálat és Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója együttesen Nincs szolgáltatás
Jármű rendszáma vagy a kártyára írt név nem egyezik Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója
Aláírás nem egyezik a kártyán szereplővel Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója

Felhasználó partnerünk szerződésben rögzített kapcsolattartója

*Shell az az elfogadó országokat egyoldalúan módosíthatja.

**A Shell rendszerben rögzített kapcsolattartó egyeztetéséhez, kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat a 061 480 1111 telefonszámon.

  

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.