A Shellen belül számos szociális csoport és támogatási hálózat jött létre abból a célból, hogy kapcsolatot teremtsen a Shell sokszínű háttérrel rendelkező dolgozói között. Ezek a hálózatok segítenek kapcsolatokat kialakítani, ötleteket megosztani és egymást támogatni a személyzeten belül, hogy mindenki kibontakoztathassa a benne rejlő lehetőségeket. Számos célkitűzésükkel – például az egészségesebb életmód népszerűsítése, vagy a személyes és szakmai fejlődés támogatása révén – ezek a közösségek segítenek előmozdítani az elfogadás és a kölcsönös tisztelet vállalati kultúráját.

A Shell női hálózatától kezdve, a fogyatékkal élő alkalmazottakat támogató enABLE-hálózaton át egészen a Shell afrikai és számos egyéb hálózatáig minden ilyen kezdeményezés hatással van a Shell sokszínű és befogadó vállalati kultúrájára.

A Shell afrikai hálózata, Egyesült Királyság

A Shell Egyesült Királyságban működő afrikai hálózata (Shell African Network, SAN) az afrikai és karibi örökséggel rendelkező alkalmazottak előrelépését próbálja ösztönözni.

A Hollandiában is fiókszervezettel rendelkező SAN tagjainak száma összesen csaknem 300 fő. Karriercéljaik megvalósítása során a tagok rendszeres találkozók, mentorálási foglalkozások és munkaidőn kívüli társasági események révén tartják a kapcsolatot.

További információk a Karrier részben

Női szemmel

Hallgassa meg a Shell néhány befolyásos női alkalmazottját, és fedezze fel, miként irányítják ők szakmai előmenetelüket, és ösztönzik a változást a munkahelyen.

Fogyatékkal élő emberek

A Shellnél arra bátorítjuk a fogyatékkal élő alkalmazottakat, hogy osszák meg velünk, hogy miben van szükségük segítségre, hogy lehetővé tegyék számunkra, hogy együttműködjünk, és támogassuk őket a bennük rejlő lehetőségek kibontakoztatásában.