Fedezze fel az Önben rejlő lehetőségeket a Shell-lel

Ön kíváncsi, szenvedélyes és kalandvágyó? Úttörő szellem? Ha igen, engedje, hogy figyelemre méltó tehetsége formálja a világot a Shell-el.

Bátorítani fogjuk, hogy saját maga alapozza meg pályafutását, és fedezze fel az Önben rejlő valódi lehetőségeket. Lehetőséget kap majd arra, hogy a tanulást és fejlődést másokkal együtt egy sokszínű csoportban tapasztalja meg. Ösztönözzük az együttműködést, és hiszünk benne, hogy egy nagyszerű csapat körében az Ön kreativitása is szárnyakat kap majd, és nagyszerű ötleteket fog ébreszteni.

Folyamatos innováció

Bizonyított eredményeink sorában számos „világelsőt” tartunk számon: a Pearl GTL-létesítménytől kezdve – amely a világ legnagyobb gázt folyadékká alakító (Gas-to-Liquids, GTL) üzeme – a Prelude FLNG-projektig – azaz a világ első úszó cseppfolyósított földgáz-platformjáig (Floating Liquefied Natural Gas).

És ezek nem csupán mérnöki eredmények. Ezek egy olyan szervezet eredményei, amely őszintén megbecsüli a haladást, és ahol Önt folyamatosan arra bátorítjuk, hogy új gondolkodásmódokat és munkamódszereket próbáljon ki. Ugyanez a szellem támasztja alá az Ön folyamatos képzése és fejlesztése iránti elkötelezettségünket is, amelyhez kitűnő mentori rendszer és oktatási lehetőségek érhetők el pályája valamennyi szakaszában.

Egy globális márka értéke

A miénk ugyanakkor a világ legismertebb márkáinak egyike is. A több mint 70 országban dolgozó mintegy 94 000 alkalmazottunknak köszönhetően működésünk olyan kiterjedt, amivel csak kevesen vehetik fel a versenyt.

Önnek lehetősége lesz a világ számos pontjáról származó vezető szakemberekkel együtt dolgozni, megosztva velük szaktudását és nézeteit, amelynek révén rendkívüli mértékben gazdagíthatja tapasztalatait.

Nagy kihívások – és ezeknél is nagyobb lehetőségek

Az előttünk álló kihívások tárháza roppant izgalmas. Az energia iránti világszintű kereslet gyorsan növekszik, a Shellnél pedig elkötelezetten fejlesztünk olyan intelligens megoldásokat, amelyek a Föld minden pontján jobb jövőt teremtenek az energiaipar számára.

Épp ezért keressük a figyelemre méltó tehetségeket, hogy csatlakozzanak hozzánk. Az új munkamódszerek felfedezése iránt érdeklődő, a határok kitágításához elég kalandvágyó, valamint az ötletek megvalósítása terén nagy elszántsággal rendelkező jelölteket várunk.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Jelentkezési folyamat szakemberek számára

Fedezze fel a tapasztalatának és képzettségének megfelelő betölthető munkakört, majd jelentkezzen online.