A Shell jogi osztályán megvalósítható karrier a vállalati szférában az egyik leggyümölcsözőbb karriernek számít.

A Shell jogi osztálya szakértők kiterjedt, együttműködő csapatából áll, amely kiemelt munkát végez a Shell és ügyfelei, illetve alvállalkozói közötti kapcsolattartás terén, miközben a márka hírnevét és feddhetetlenségét is védi.

A Shell jogászai képességeik legjavát adják abban a támogató munkakörnyezetben, amely a kezdőtől a vezető szintig lehetőségek széles választékát kínálja a fejlődésre. A Shellnél dolgozó jogászok biztosítják azt az alapvető tanácsadási és támogatási hátteret, amely segít a vállalatot az iparág élvonalában tartani.

A Shell jogi osztályának folyamatosan fejlődő jellegéből adódóan olyan ambiciózus jelölteket keresünk, akik készen állnak arra, hogy nagyobb sebességre kapcsoljanak a vállalati szférában, dolgozzanak a vállalat őszinte népszerűsítésén, valamint védelmezzék a részvényesek érdekeit. Természetes módon érdeklődő szelleme, valamint a munkájával hosszan tartó hatás elérése iránti vágy mellett Önnek erős meggyőzési és tárgyalási készségekkel is rendelkeznie kell ahhoz, hogy sokszínű kulturális hátterű belső és külső érdekelt felek mellett végezhesse munkáját. További információ a Shellre jellemző sokszínűségről és a befogadásról.

Jogvita

A Shell jogvitákkal foglalkozó csapata 2012 májusában kezdte meg működését, amely egy rendkívül dinamikus házon belüli csoport – a globális jogvitarendezési egyesülés – létrehozását jelentette.

A Shell jogviták rendezését végző jogászai a Feldolgozás és kereskedelem (Downstream), valamint a Kutatás és kitermelés (Upstream) üzletágát egyaránt támogatják, így munkájuk roppant változatos. Jogvitákkal foglalkozó jogászaink a házon belül üzleti jogra szakosodott ügyvédekkel együtt jelentős erőt képviselnek az energiaipart érintő globális viták esetén.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.