TaCIT-szakértőink az energiaipar leginkább innovatív informatikai megoldásaival dolgoznak.

A Shell úttörő TaCIT-csapata egyike a vállalat határokat leginkább kitágító osztályainak, amely a műszaki informatikát a technológiával és a mérnöki vívmányokkal ötvözi. A TaCIT-csapat szakértői az információtechnológiát, üzleti ismereteket, tudományt és technológiát egyesítve alkotnak meg olyan előremutató, és egyben széles körű megoldásokat az üzleti funkciók számára, mint például a finomítóoptimalizálás, a kútautomatizálás, valamint a szeizmikus adatok gyűjtése, kiértékelése és térképi leképezése.

Ahogy a Shell a műszakilag minden eddiginél fejlettebb munkavégzési módszerek felé halad, kreatív gondolkodókra van szüksége a különféle szakismereti területeken. Olyan újítókat keresünk, akik gyorsítani tudják a technológiai fejlődés ütemét, globális megoldásokat valósítanak meg az értéklánc teljes hosszában, valamint választ adnak ügyfeleink és partnereink igényeire.

Mit keresünk?

A TaCIT-csapat műszaki tudományokra épülő üzletágaink integrálása révén ösztönzi az információtechnológiai innovációt, így nem csupán bizonyított műszaki tudással rendelkező kiváló tehetségekre van szükségünk, de olyan újító szellemekre is, akik különféle műszaki területekre szakosodtak, valamint hibrid készségekkel és átfogó tapasztalatokkal rendelkező üzleti szakértőkre is.  

A TaCIT-csapat a legjobb elméket gyűjti egybe a földtudósok, geofizikusok, geológusok, geomechanikai szakértők, kitermelési geológusok, kitermelési szeizmológusok, rezervoármérnökök és a térbeli információk kezelésével foglalkozó elemzők köréből. Folyamatosan keressük munkatársainkat a Shell berkeiben, de más vállalatoknál, felsőfokú oktatási intézményekben is körülnézünk, valamint iparágunkon belül és kívül is felkérünk szakértőket, hogy segítsenek fenntartani a versenyelőnyünket és innovációs képességünket.

Elengedhetetlen az a képesség, amellyel Ön a sokszínű, együttműködő csapatunk tagjaként tudja munkáját végezni, amelyben műszaki üzletágaink valamennyi területe egyaránt képviselteti magát. Olyan kreatív jelölteket is keresünk, akik képesek felfedezni az újító fejlesztésekre módot adó lehetőségeket, ahol a Shell szembetűnő hatást tud elérni – nem csupán az információtechnológiában, de valamennyi üzletágunk területén. Cserébe irányadó képzési programokat és lehetőségeket kínálunk saját pályafutása előmozdítására.

Ismerje meg vezetőnket

Amy Suhl, a Projektek és technológia szakág alelnöke, valamint informatikai igazgatója (Vice President és CIO) a TaCIT-csapatot olyan alkotóelemnek tekinti a Shell üzleti tevékenységében, amely egyértelmű előnyt nyújt a vállalatnak az energiaiparban. 

„Néhány tevékenységi területünk egyszerűen elképesztő” – mondja. „Olyan képességek birtokában vagyunk, amelyekről más cégek csak álmodnak.”

Elmondása szerint a vállalat sikerének titka, hogy a Shell nem csupán folyamatosan fejleszti az új technológiákat, de új felhasználási módokat is talál a meglévők hasznosítására. 

„Megnézzük, hogyan lehetne használni az adott technológiát olyan dolgokra, amelyekre azelőtt nem gondoltunk” – mondja Amy, aki folytatja, és elmagyarázza, hogy a Shell jelenleg azt vizsgálja, miként lehetne pilóta nélküli légi járműveket (Unmanned Aerial Vehicle, UAV) használni a biztonságos és hatékony ellenőrzésekhez.

Mindent egybevetve a TaCIT-csapat és a szakterületi információtechnológia szélesebb körű feladata Amy szerint az, hogy azok a számunkra megfelelő sebességgel, az általunk birtokolt eszközök segítségével, és azon a helyen biztosítsanak információkat, ahol éppen vagyunk. Ez egyike azon létfontosságú szempontoknak, amely egy új, innovatív jövőbe repíti a Shellt.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.