A Shell Kereskedelmi Üzletágában vannak a vállalat legizgalmasabb állásai

Gyors munkatempójú, dinamikus kereskedési csapatunkat innovatív gondolkodók – a piacifolyamatokra ösztönösen ráérző munkatársak – alkotják. 

Kereskedőink a Shell teljes üzleti tevékenységét támogatják, amikor a földgáz-, nyersolaj-, kőolajtermék-, vegyinyersanyag-, bioüzemanyag-, villamosenergia- és árufuvarozási piac területén végzik munkájukat. A kereskedelmi csapat végzi továbbá a világ egyik legnagyobb, cseppfolyósított földgázt (Liquefied Natural Gas, LNG) és kőolajat szállító tartályhajókból álló flottájának felügyeletét is, valamint a Shell-vállalatoknak és a külső ügyfeleknek egyaránt biztosít a tengerhajózással kapcsolatos szakértelmet.

Kiket keresünk?

Alapvető feltétel, hogy nyomás alatt is megőrizze a hidegvérét, továbbá önálló és kezdeményező legyen, de a jó számolási készség és az ösztönös kereskedelmi éleslátás is elengedhetetlen. Különböző hátterekből keressük azokat a jelölteket, akik munkájuk eredményeképpen valódi változást szeretnének elérni az iparágban.

Az Ön feladata lesz továbbá a Shell hírnevének védelme és a szigorú megfelelési kultúránk szabályainak betartása. A Shell kereskedői csapatába felvett új belépők átfogó képzésben részesülnek olyan kulcsfontosságú területeken, mint a Shell magatartási kódexe, a Shell általános üzleti alapelvei, valamint a Shell kereskedési üzletágának megfelelési kézikönyve.

A Shell kereskedői kötelesek szakszerű – becsületes, feddhetetlen és az emberek iránt tiszteletet mutató – magatartást tanúsítani valamennyi vonatkozó jogszabály és előírás esetén nem csupán azok tartalmával, de a szabályok szellemével és szándékával is összhangban. Cserébe a Shell kereskedési üzletága stabil támogatási hálózatot, valamint páratlan képzési, illetve hosszú távú karrierfejlesztési lehetőségeket biztosít.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.