A Shell HSSE és SP szakterülete kihatással van vállalatunk tevékenységére és működési gyakorlatára szerte a világon.

A HSSE- és az SP-szakterület a Shellnél világszinten kínál szakmai előmeneteli lehetőségeket, valamint számos esélyt ad a munka és a magánélet közötti értékes egyensúly megteremtésére. Ön olyan megbízható, támogató munkatársakból álló csapat tagjává válik, akik szeretnek a munkájukat szenvedélyesen végző, együttműködő kollégák csoportjában dolgozni, amely valódi befolyást gyakorol vállalatunk működésére.

Munkavédelem 

A technológiai biztonsághoz kapcsolódó állások feladatai közé tartozik létesítményeink helyes tervezésének, biztonságos üzemeltetésének és mindenkor megfelelő karbantartásának szavatolása. Célunk, hogy koruktól és helyüktől függetlenül a belső szabványokat és vonatkozó jogszabályi előírásokat felülmúló biztonsággal üzemeltessük eszközeinket.

Környezetvédelem

A környezetvédelmi állások feladatai többek között azon módszerek megtalálására terjednek ki, amelyek segítenek csökkenteni a Shell üzleti tevékenységei által a körülöttünk lévő világra gyakorolt hatást. A Shell környezetvédelmi szakemberei olyan projekteken dolgoznak, amelyek tevékenységeink teljes skáláját befolyásolják, az új technológiák alkalmazásának támogatásától kezdve a külső partnerekkel való együttműködésen át, egészen az üzemi balesetek megelőzésére való fáradhatatlan törekvésünkig.

Egészségügy

A Shell egészségügyi állásai alkalmazottaink, alvállalkozóink és szomszédaink egészségének védelmével és egészségi állapotuk javításával foglalkoznak. Ennek érdekében olyan támogató és körültekintő embereket keresünk, akik vállalják a munkaalkalmassági vizsgálatok lebonyolítását, az egészségügyi felügyeletet, az elsősegélynyújtást, valamint az egészségügyi vészhelyzetekre való reagálásra történő felkészülés és tervezés feladatát.

Vállalati biztonság

A vállalati biztonság (Corporate Security, CS) szakterülete munkatársainkat, vagyonunkat, hírnevünket és érzékeny információinkat egyaránt védi. A Shell vállalati szakértőkből álló globális hálózata gyakorlati támogatást nyújt az új vállalkozások korai szakaszaiban, valamint tartós kapcsolatot ápol kormányhivatalokkal, kereskedelmi biztonsági szolgálatokkal és ágazati társszervezetekkel.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.