A Shellnél dolgozó folyamatmérnökök kitágítják a határokat az energiaipari innováció élvonalában.

A világ előtt álló energiaipari kihívások minden nappal egyre összetettebbé válnak, ezért is keresünk olyan tehetséges folyamatmérnököket, akik osztják az innovatív gondolkodás és a csúcstechnológia iránti szenvedélyünket, valamint a kockázatkezeléssel szembeni elkötelezettségünket.

A Shell folyamatmérnökeinek közössége mintegy 2400 főből áll, akik világszerte négy üzleti területen dolgoznak:

  • Kutatás és kitermelés
  • Földgáz
  • Finomítás
  • Vegyszerek

A folyamatmérnöki tudomány hatása a Shell üzleti tevékenységének minden részén érezhető, a tervezéstől és üzemeltetéstől kezdve, a kutatáson, ellátáson és terjesztésen át, egészen a műszaki biztonságig. Ha munkát vállal ebben a nagy tapasztalattal rendelkező csapatban, temérdek napi kihívással szembesül majd, mint például a hosszú távú projektfejlesztésben való közreműködés, a vegyészeti eljárások optimalizálása, valamint a kőolaj- és földgázkitermelő létesítményeknek, finomítóknak és vegyi üzemeknek nyújtott műszaki támogatás – a szárazföldön és a tengeren egyaránt.

Bármilyen kihívást is választ, olyan pályafutást kínálhatunk Önnek, amely az innováció élvonalába tartozik, kiemelkedő szakmai fejlődést és számos lehetőséget tartogat, hogy munkájával hatást gyakoroljon a világ legnagyobb igényeket támasztó – és egyúttal legizgalmasabb – energiaipari projektjeire.

Tudjon meg többet a Shellnél való munkavállalás előnyeiről.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.