A Shell szerződéskötési és beszerzési szakterülete különféle izgalmas karrierlehetőségeket kínál.

A Shellnél kínált szerződéskötési és beszerzési munkakörben Önt kijelölhetjük, hogy nyújtson támogatást néhány élenjáró kutatási projektünk számára, miközben munkavégzés közben is tanul, magasan képzett, tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal együttműködve pedig stratégiai üzleti tervek készítésében vehet részt.

A Shellnél a szerződéskötés és beszerzés szakterületén kínált pályafutás nem csupán a nagyra törő munkatársaknak kiváló lehetőség arra, hogy az iparág egyik leginkább innovatív vállalatnál építsék karrierjüket, de szakemberként is esélyt ad önmaga továbbképzésére, amellett, hogy csúcsminőségű beszerzési eszközökkel és rendszerekkel végezheti munkáját.

A Shell üzleti tevékenységének számos területére hatást gyakorló szerződéskötés és beszerzés (Contracting and Procurement, C&P) figyelemre méltó, kreatív jelölteket keres, akik képesek kapcsolatokat kiépíteni és fenntartani, támogatási megoldásokat nyújtanak üzletágaink számára, és rendelkeznek az őket hatékony tárgyalásra sarkalló motivációval, amelynek révén alacsonyabb beszerzési költség érhető el a minőség fenntartása és a biztonsági normák betartása mellett.

Mivel a szerződéskötés és beszerzés területén nálunk kínált munkakörök közül sok esetében szakterületeken átívelő csapatokkal kell együttműködni, jó hasznát látja majd a teljes értéklánchoz kapcsolódó képességeket is. Részt vesz majd egy olyan mentorálási programban is, amelynek célja az Ön szakmai és személyes fejlődésének támogatása, munkavégzési környezete pedig támogatja a sokszínűséget,az együttműködést és társadalmi felelősségvállalást.

Ismerje meg szakemberünket

A Shell kutatási és kitermelési üzletágában szerződéskötési és beszerzési ügyintézőként dolgozó Joseph Yuen változatos és tevékeny munkakört tudhat magáénak. „A C&P-stratégia kidolgozásáért és végrehajtásáért, valamint azért vagyok felelős, hogy a szerződéskötési és beszerzés tevékenységek mindegyikét a globális szabályzatoknak, gyakorlatoknak és projektkövetelményeknek megfelelően hajtsuk végre a mélytengeri, Midstream és Downstream üzletágban” – nyilatkozta.

Mivel Joseph az úttörő projektek kialakításában is kulcsszerepet játszik, így hozzátette: „Rendkívül izgalmas szemmel látható hatást gyakorolni a projektekre még a fejlesztés korai szakaszaiban.”

Joseph számára a szüntelen ösztönzés, valamint az a tény teszi munkakörét igazán gyümölcsözővé, hogy a Shellnél létrehozott munkakörnyezet támogatja a felelősségvállalást: „A Shell munkatársai valóban érdeklődnek az iránt, hogy üzleti céljaikat környezetvédelmi-, társadalomi- és gazdasági érdekek figyelembe vételével együtt érjék el. Az emberek nem csupán a Shellt, de közösségünket is szenvedélyesen szolgálják.”

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.