Csatlakozzon a Shell tengerhajózási szakterületéhez, hogy hatást tudjon gyakorolni a jövő világának energiaigényére

A Shell tengerhajózási állásai magukban foglalják az úttörő technológiával történő munkavégzést, a magas szintű biztonsági normák betartását, valamint világszerte az alvállalkozói kapcsolatok kiépítését és fenntartását. Olyan kimagasló teljesítményű tengerhajózási szakembereket keresünk, akik szakismereteiket és iparági tudásukat annak képesek szentelni, hogy segítsenek a Shellnek megőrizni a társaság helyét a világ legversenyképesebb energiaipari vállalatai sorában.

Akár a flottakezelés, akár a tengerhajózási normák és minőségbiztosítás, tengeri műszaki munkakörök vagy a HSSE terén, számos olyan vezetői és operatív lehetőséget biztosítunk világszerte, ahol továbbfejlesztheti és bővítheti tengerhajózási szakismereteit.

A Shell flottatiszti munkakörei a kadéti rangnál kezdődnek, majd munkatársaink pályafutásukat az egyik hajónkon megkezdve felfelé haladhatnak a ranglétrán a tapasztaltabb tiszti beosztások felé.

Tapasztalt tisztek

Tisztekből álló globális csapatunk tagjaként Ön az alapértékeink szerint végzi majd munkáját: a biztonság terén hibátlan végrehajtást, valamint megbízhatóságot és költséggazdálkodást nyújt ügyfeleinknek szerte a világon. A Shell tengerhajózási szakterületén rengeteg lehetőséget kap arra, fejlessze karrierjét a Shell flottacsapatában.

Kadétok

A Shell elkötelezett módon elismeri és fejleszti az Ön szakértelmét a tengeri és szárazföldi munkakörök mindegyikében. A kezdeményező kadétok szakmai előmeneteli lehetőségeket kapnak, esélyt tapasztalataik továbbfejlesztésére, miközben munkájuk eredményét is megfigyelhetik kőolajat és cseppfolyósított földgázt szállító hajókból álló, egyre növekvő flottánkban.

A világ első 100%-ban LNG-hajtású uszálya

Világelsőként a Shell 2013 márciusában bocsátotta vízre kizárólag cseppfolyósított földgázzal hajtott tartályuszályát. Az LNG-hajtású Greenstream uszály tervezése és építése a hollandiai Peters hajógyárban zajlott, maga a hajó pedig számos újító biztonsági és hatékonyságnövelő funkcióval rendelkezik.

Például a Greenstream a hagyományos uszályok egyetlen nagy hajtóműve helyett négy kisebb, gázüzemű motorral működik. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény változtatható, amivel az üzemanyag-fogyaszás is csökkenhető. Ezenkívül ezek a kisebb motorok a hagyományos uszályokhoz képest alacsonyabb frekvencián működnek, ami csökkenti a rezgést és a zajszinteket. Ez az új, LNG-hajtású uszály Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Svájcban teljesít majd szolgálatot.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.