A Shell tudományos mérnöki tevékenysége kínálja az energiaipar néhány leggyümölcsözőbb munkakörét. Fedezze fel, hogy a Shellnél befutott mérnöki karrier hogyan biztosíthat Önnek változatos, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező pályafutást. Akár a finomítóinkban, földgázfeldolgozó létesítményeinkben vagy tengeri kitermelést végző egységeinkben dolgozik, akár tervezési és technológiai szabványok kialakítása vagy átdolgozása a feladata, esetleg úttörő projektjeinkben működik közre, biztos lehet benne, hogy aktív, kihívásokkal teli, ugyanakkor gyümölcsöző karriert tudhat magáénak.

Az innováció élvonalában végzi munkáját, új módszereket kidolgozva az energia iránti növekvő igény kielégítésére. A Shell által kínált mérnöki állás nem csupán szakmai előmenetelének kilátásait tágítja ki, de lehetőséget ad arra is, hogy jelentős hatást gyakoroljon az energiaipar jövőjére.

Nem csupán kreatív gondolkodókat, és az energiaipar biztonságos globális jövőjét szenvedélyesen építő dolgozókat keresünk, de egyben olyan kezdeményező embereket is, akik műszaki szaktudással és gyakorlati tapasztalatokkal egyaránt rendelkeznek. Munkakörnyezetünk a folyamatos tanulás kultúrájára épült, továbbá gondoskodik arról, hogy egy támogató, egyenjogúságot biztosító csapat részeként Ön szüntelenül fejlessze szaktudását és képességeit.

Lehetőséget kaphat arra is, hogy a világ számos pontja közül adott helyen végezze munkáját az iparág vezető szakértőinek társaságában.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.