A Shellnél dolgozó kútmérnökök az iparág legizgalmasabb kútprojektjeiért felelősek.

A Shellnél elérhető kútmérnöki pályafutás a nemzetközi csapatokkal való együttműködés mellett további szakmai előmenetelre is lehetőséget ad. Világszínvonalú képzési és fejlesztési lehetőségekhez fér majd hozzá, mivel hiszünk abban, hogy a legjobb gyakorlatok és szigorú normák csak annyira lehetnek hatékonyak, mint az azokat alkalmazó emberek.

Kútmérnökeink folyamatosan innovatív tevékenységet végeznek és tovább tágítják a határokat, hogy teljesíteni tudjuk az ígéreteinket, és iparági vezető munkát végezzünk. Ezért ruházunk be az Ön fejlesztésébe egy olyan intenzív képzési program jóvoltából, amely folyamatos kihívások és támogatás mellett segíti elő tudása gyarapodását.

A kutakkal kapcsolatos képzési program keretében a virtuális térben és a terepen zajló oktatás keveréke segítségével fog fejlődni. A szimulációs képzés révén eljuthat az Amerikai Egyesült Államokban a louisianai Robertbe, vagy a hollandiai Rijswijkbe, ahol testreszabott szimulátorok segítségével gyakorolhatja a fúrási projekteket, valamint a kútkivitelezés beavatkozási forgatókönyveit. Miután elvégezte a programot, az Ön által kapott képesítés egyenértékű lesz az Egyesült Királyság aberdeeni Robert Gordon Egyetemén megszerezhető mesterfokozatú mérnöki diplomával.

Ha az iparág leginkább innovatív projektjein szeretne úttörő munkát végezni, akkor a Shellnél kínált kútmérnöki pályafutás éppen Önnek való.

A Shell vezető tudósaként Lance Cook olyan technológiák meghatározására, fejlesztésére és megvalósítására összpontosít, amelyek nem csupán széles körű befolyást gyakorolnak a Shell nemzetközi tevékenységeire, de egyúttal megfizethetők és a terepen is igazolják működőképességüket. Például az autóipart forradalmasító futószalag elgondolásából ihletet merítve a Shell megtervezett egy rendszert a tömör tartórétegek – azokban is például a palagáz és a széntelepekben lekötött metán – tömeges kitermelésére, amely sokkal biztonságosabbá és kevésbé költségessé teheti ezen lelőhelyek feltárását.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.