A Shell Human Resources szakterülete döntő fontosságú üzleti tevékenységeink optimalizálása szempontjából.

A Human Resources területe sokszínű szakág a Shellnél – támogatást nyújt a változáskezeléshez; csapatfejlesztő programokat szervez és bonyolít le; projekteket vezet a személyzeti tervezés területén; valamint előmozdítja a sokszínűséget és a befogadást a Shell tágabb közösségében. A HR-szakterület lehetőséget kínál a nemzetközi tapasztalatszerzésre, valamint egy valóban gyümölcsöző energiaipari pályafutás elindítására.

Miközben megtanulja kezelni vállalatunk folyamatait és rendszereit, a munkavégzés közbeni folyamatos képzésből és a szakemberek sokszínű hálózatából eredő előnyöket is élvezheti. Ideális esetben Ön ösztönösen a határokat kitágító gondolkodásmóddal rendelkezik, és könnyedén megbirkózik az üzletvitellel kapcsolatos összetett problémákkal. Olyan valódi projektekben vehet majd részt, amelyek kihatással vannak a Shell HR-csapata, valamint a teljes vállalat által világszerte következetesen nyújtott szakmai kiválóságra.

Ismerje meg szakemberünket

Tessa de Mönnink-van Westrenen, a Human Resources Manager for Retail Americas and Global Retail Marketing számára az a tény teszi igazán gyümölcsözővé munkakörét, hogy a Shellnél befutott karrierje egyszerre volt változatos és nemzetközi. „Már eddig is rendkívül mozgalmas pályafutást tudhatok magam mögött” – meséli. „Ez nagyon vonzó számomra. Azt szeretem, ha folyamatosan érdekel, amivel foglalkozom.”

Az egyik olyan pillanat, amelyre Tessa a legnagyobb büszkeséggel gondolhat vissza, Malajziában Global Recruitment Managerként érte, amikor bevezette azt az új toborzási eljárást, amely a világ minden tájáról fogadott jelölteket, ahelyett, hogy csupán az egyes országok választottak volna jelölteket kizárólag a helyi tehetségek közül. „Ez igazán sokat jelentett számomra– mondja –, hiszen hatással lehettem a globális ügyekre.”

Ez a nyitott környezet, amely „egy asztalhoz ülteti” az alkalmazottakat a vezető munkatársakkal és a felső vezetéssel, Tessa véleménye szerint különösen fontos a Shell és alkalmazottai sikere szempontjából. „Magad lehetsz a saját sorsod kovácsa.”

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.