A Shell információtechnológiai állásaival az IT-innováció élvonalába kerül. Technikusokból álló sokoldalú csapatunk döntő fontosságú támogatást nyújt csúcstechnológiájú IT-megoldásainkhoz, amelyek gyorsítják növekedésünket, fokozzák teljesítményünket és előmozdítják hatékonyságunkat.

A Shellnél megvalósítható IT-karrierje során az iparág vezető neveivel, például a Microsoft, SAP és IBM vállalattal dolgozhat együtt. Kereskedelmi éleslátásra, bizonyított technológiai készségekre, valamint arra a képességre lesz szüksége, amellyel megtalálja és megoldja a gyakorlati problémákat.

Cserébe műszaki, kereskedelmi és vezetői képzést kínálunk Önnek, amellett, hogy teljes körűen támogatjuk szakmai előmenetelét. Úttörő technológiai projekteken dolgozva naponta olyan kihívásokkal fog szembesülni, amelyek túlmutatnak az alapvető IT-funkciókon.

Az elkövetkező évtizedekben az energiaipar előtt álló jelentős kihívást tekintve az IT-szakértők létfontosságú szerepet játszanak abban, hogy hogyan nyújtunk kitűnő minőségű, költséghatékony globális megoldásokat az értéklánc teljes hosszában.

Az IT-szakterület nélkülözhetetlen a Shell sikeréhez. Az igazat megvallva, amikor a Shellnél elért nagy sikerekről – fontos kutatási eredményekről vagy nagy kitermelési hozamemelkedésekről – beszélünk, ezeket kivétel nélkül olyan csúcsminőségű szoftverek támogatják, amelyeket az IT terén legkiválóbb elmék fejlesztenek és tartanak karban.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.