Ellátási szakembereink ellátási láncunk teljes hosszában létfontosságú szerepet játszanak az értékteremtésben.

A Shellnél az ellátás területén Önre váró sikeres pályafutás mélységekbe menő, ugyanakkor széles körű betekintést kínál Önnek az olajpiac értékláncának egészébe. 

A Shell ellátási szakértői páratlan mértékben tapasztalhatják meg a részvételt számos különböző tevékenységben: részt vehetnek többek között a piacelemzésben, a szerződéskötési tárgyalások támogatásában és az ellátási lánc optimalizálásában. Ezalatt az üzemeltetés területén dolgozó utolérhetetlen csapatunk teszi lehetővé logisztikai hálózatunkon keresztül innovatív termékeink terjesztését a kis- és nagykereskedelmi ügyfeleknek. 

Ellátási csapatunk tagjaként olyan értékteremtési projektekben találhatja magát, mint amilyen például a corytoni finomítónk átalakítása volt az új temzei olajkikötővé.

Kit keresünk?

A Shell ellátási csapata képességek terén felülmúlhatatlan, épp ezért olyan tapasztalt jelölteket keresünk, akik fejleszteni kívánják vezetői készségeiket. Ön különféle üzleti funkciókat fog betölteni, például a nyersanyagbeszerzés, termékutánpótlás, logisztika és terminálüzemeltetés területén. Olyan tehetséges emberekre van szükségünk, akik kereskedelmi, műszaki, mérnöki és gazdasági szaktudásról is tanúbizonyságot tesznek, ismereteiket pedig képesek gyakorlati problémák megoldására alkalmazni, hogy a Shell valamennyi ellátási csatornája esetén maximális hatékonyságot és nyereséget érjenek el.

Az ellátás területén a Shellnél Önre váró karrier egyedülálló fejlődési lehetőségeket kínál az ellátási lánchoz kapcsolódó munkakörökben és a vezetői beosztásokban egyaránt, a nemzetközi munkakörnyezet pedig ösztönzi a sokszínűséget és az együttműködést globális csapatainkban.

Fotó a személyzet egyik tagjáról alulnézetben, amint egy repülőgép farokrésze alatt sétál

Ismerje meg vezetőnket

Nischal Sancho, Dél-Afrikában dolgozó Termét és csatorna optimalizálási menedzser elmondása szerint az ellátás területén a Shellnél betölthető állások az együttműködésre épülnek. „Nagy fokú együttműködésre van szükség a szakterületek között” – mondja. „Kezdődik azzal, hogy miként működünk együtt marketinges kollégáinkkal az ügyfél jobb megismerése és a kereslet pontos előrejelzése érdekében, majd folytatódik az ellátás megtervezésével, valamint a finomító üzemeltetésével, egészen a gyártással közösen meghozott »termelés, elegyítés vagy beszerzés«-típusú döntésekig.”

Véleménye szerint az ilyen sok szállal kapcsolódó, szakterületek közötti környezetnek rengeteg előnye van. „Az előnyök közé tartozik, hogy a legtehetségesebb emberek mellett dolgozhatunk, hasznosíthatjuk a kiváló csapatoktól eltanult legjobb globális gyakorlatokat, és kiaknázhatjuk a különféle hálózatok kínálta lehetőségeket.”

Ez az izgalmas, együttműködésre épülő kultúra azonban nem jelentene igazán sokat, ha nem a Shell befogadó, ösztönző környezetében működne. 

Nischal elmagyarázza: „Az emberek teszik a Shellt vonzó munkahellyé, amelyet az emberek fejlődésére helyezett állandó hangsúly egészít ki.” 

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.