A projektmérnökök a Shellnél az energiaipar legélenjáróbb projektjein dolgoznak.

A Shell projektmérnökei együttműködésükkel segítenek formálni az energiaipar jövőjét, ezért is vagyunk annyira büszkék a legmagasabb színvonalú tehetségek megtartására. A Shell világszintű mérnöki projektjeinek hatóköre és célkitűzései – a gázt folyadékká alakító üzemektől és úszó cseppfolyósított földgáz-projektektől kezdve, a tengeri olajfúró és -kitermelő platformokig – egyszerűen egyedülállóak az ágazatban.

Globális szakértelem

A Shell projektmérnökei országokon átívelő módon, számos kultúrából származó munkatársaikkal több milliárd dolláros úttörő projekteken együttműködve pályafutásuk mindegyik szakaszában újítanak.

Az Ön készségei már az első munkanapjától kezdve fontos részét fogják képezni folyamatos sikerünknek. A jók legjobbjakat vesszük fel, ezért kap már korán kötelességel és felelősségel egyaránt járó projektfeladatokat. Időközben Integrált Projektirányítási Rendszerünk (Integrated Project Management System, iPMS) kezelésével hozzáfér majd a legmagasabb színvonalú projektek biztonságos és következetes üzemeltetéséhez szükséges eszközökhöz és folyamatokhoz, a felméréstől a működtetés fázisáig.

Kiket keresünk?

Ambiciózus, magabiztos projektmérnököket és -vezetőket keresünk, akik az iparág vezető szakembereitől kívánnak tanulni, és mellettük dolgozni. Olyan műszakilag magasan képzett, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező jelölteket várunk, akik minden másnál többre értékelik a biztonságot, nemzetközi gondolkodásmód jellemző rájuk, továbbá készek más kultúrákkal felvenni és szorosra fűzni a kapcsolatot.

Minden szinten fejlesztjük, valamint képezzük a projektmérnököket és -vezetőket, hogy a külső tanúsítással rendelkező Shell Projektakadémián – világhírű szakismereti programunkkal összhangban – maradéktalanul kibontakoztathassák a bennük rejlő lehetőségeket.

Az innováció élvonalában

Projektmérnökeink az iparág élvonalába tartoznak. Elég három legnagyobb projektünkre gondolni: a Pearl GTL, a Prelude FLNG és a Perdido egyaránt úttörő a maga nemében. Például a katari Pearl GTL a világ legnagyobb olyan üzeme, amely a földgázt kerozinná, kenőanyagokká és tisztábban égő üzemanyagokká alakítja át.

A Perdido a világ legmélyebben elhelyezkedő tengeri olajfúró és -kitermelő platformja, amely 2450 méter mély vízben horgonyoz a Mexikói-öbölben. 

A Prelude pedig a világ első úszó cseppfolyósítottföldgáz-projektje. 

Mindhárom az adott terület technológiájának élvonalába tartozik, és az ágazatban eddig még nem látott újításokat igényel. Projektmérnökeink és -vezetőink irányítják ezeket a fejlesztéseket, valamint képzett mérnökök ezrei segédkeznek nekik a létesítmények biztonságos, hatékony üzemeltetésének biztosítása során. 

Minden egyes projekt utat nyit számunkra a jövőbe. A Shellnél kínált projektmérnöki pályafutás izgalmas, innovatív és gyümölcsöző, és esélyt ad arra, hogy valódi hatást gyakoroljon az energiaiparra.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.