Az értékesítés és a marketing a Shell nemzetközi kereskedelmi sikereinek fő hajtóereje..

A Shellnél az értékesítési és marketing feladatok legfőbb célja ügyfeleink elégedettsége, és ezek az értéklánc teljes hosszában alapvető fontosságúak az értékteremtésben. Olyan szakavatott értékesítési és piaci szakembereket keresünk, akik értéket közvetítenek és világszinten előmozdítják az ügyfelek elégedettségét.

A Shellnél működő értékesítés és marketing számára kulcsfontosságú az ügyfélkapcsolatok kialakítása és igényeik megismerése révén megvalósított kifizetődő növekedés előmozdítása, legyenek ügyfeleink akár jelentős fogyasztók, akár üzleti partnerek, állami megrendelők vagy éppen nem kormányzati szervezetek.

Épp ezért szeretnénk olyan személyes erényekben és vállalati tapasztalatokban egyaránt bővelkedő, figyelemre méltó értékesítési és marketingszakembereket találni, akik szenvedélyesen törekszenek az ügyfélélmény javítására, és képesek bizalomra épülő kapcsolatokat kialakítani. Az általunk keresett munkatársak egy olyan ügyfélközpontú szervezet tagjai lesznek, amely igyekszik pozitív hatást gyakorolni az iparágra.

Ismerje meg vezetőnket: Juan Ignacio Eliast, a Shell globális értékesítési vezetőjét a Shell globális kereskedelmi üzletágától

Juan elmondása szerint a Shell és más nemzetközi olajipari vállalatok között a Shell márka értéke, a vállalat nemzetközi fejlődési lehetőségei, valamint a társaság ügyfelek iránti elkötelezettsége jelenti a fő különbséget.

„Számos helyi, regionális és globális munkakört töltöttem már be az értékesítés és marketing területén, – meséli –, amelynek során különösen élveztem, hogy olyan széles feladatkörrel rendelkezem, és egy erős alapértékekre – becsületességre, feddhetetlenségre és emberek iránti tiszteletre – építő nemzetközi vállalatnál dolgozhatok.”

Juan, aki immár több mint egy évtizede dolgozik a Shellnél, elmagyarázza, hogy a Shell miként támogatja a hatékony kereskedelmi csapatokat, hogy ezáltal a lehető legjobb ügyfélélményt tudja nyújtani.

„Aki a Shellnél kereskedelmi munkakörben dolgozik, az egy szakmailag rendkívül magas színvonalú, sokszínű csapatban végzi a munkáját a legújabb technikák és eszközök igénybevételével, egészséges egyensúlyt fenntartva a munka és a magánélet között.”

Az Ügyfél hangja és a Kereskedelmi kiválóság

A Shell ügyfélközpontúság és a maximális ügyfélérték biztosítása iránti elkötelezettségét legjobban az „Ügyfél hangja”-kampány és a belső „Kereskedelmi kiválóság”-program testesíti meg.

A 2012-ben a Shell egyesült királyságbeli üzemanyagtöltő állomásain, majd 2013-ban világszerte a Shell-márkát forgalmazó nemzetközi piacokon bevezetett „Ügyfél hangja”-kampány valós időben tette lehetővé számunkra annak feltárását, hogy az ügyfelek mit gondolnak a Shellnél tett látogatásaik alkalmával szerzett élményeikről. Ez mostanra kezdi formálni a Shell üzemanyagtöltő állomásainak működési módját, és létfontosságú lehetőséget teremt nekünk arra is, hogy nemzetközi szintű párbeszédet tartsunk fenn ügyfeleinkkel. 

A Kereskedelmi kiválóság elnevezésű program kereskedelmi csapataink számára hivatott meghatározni és kidolgozni a legjobb értékesítési gyakorlatokat. Segíteni próbál értékesítési szakembereinknek munkájuk koordinálása és összehangolása terén, hogy jobban megismerjék és teljesítsék az ügyfelek igényeit – amellyel fontos eszközt ad a kezünkbe, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő viselkedés, folyamatok és eszközök rendelkezésre állását munkatársaink számára. 

A Shellnél az értékesítés és marketing szakterületén kínált pályafutása során elmélyül majd a Ön is aktív részese legyen az igen elismert értékesítési üzletágunknak.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.