A Shell pénzügyi csapata olyan kritikus fontosságú kereskedelmi feladatokat hajt végre, amelyek támogatják alaptevékenységeinket.

A Shell pénzügyi szakterülete következetesen hatékony és innovatív pénzügyi támogatást nyújt kiskereskedelmi, gyártási és feldolgozási ágazatunknak, valamint szakértő szolgáltatások, tanácsok és termékek széles skáláját kínálja a Shell-vállalatoknak világszerte. 

Mindent lefedő tevékenysége révén – a vezetői és pénzügyi számviteltől, a tanácsadástól és üzleti ellenőrzéstől kezdve, az egyesülésekig és felvásárlásokig, a biztosítási és vagyonkezelési lehetőségekig – a Shell pénzügyi szakterülete változatos környezetet kínál azoknak az igényes munkavállalóknak, akik az energiaiparban keresik egy gyümölcsöző és izgalmas karrier építésének lehetőségét. 

A Shell pénzügyi szakterületén ellátandó feladatok közé tartozik az üzleti döntéshozás független támogatása, az összetett előírásoknak való megfelelés biztosítása, valamint a működési hatékonyság javítása globális normákon keresztül. Elvárás lehet Önnel szemben még a magas szintű pénzügyi tanácsadás nyújtása változatos szakterületeken, az egyesülésektől és felvásárlásoktól egészen a belső ellenőrzés témaköréig.

Szakmai előmenetelét a rendelkezésére álló fejlődési és vezetési lehetőségek valóságos tárháza segítheti elő. Ezek olyan alapot biztosítanak majd Önnek, amelyen továbbfejlesztheti kereskedelmi éleslátását és csapatjátékosi készségeit, miközben iparági vezető szakemberekkel dolgozhat, akiktől természetesen sokat tanulhat is. Első munkanapjától kezdve arra kérjük majd, hogy alkalmazza újító szellemű problémamegoldó készségét és asszociatív gondolkodásmódját a világ energiaiparát érintő kérdésekben.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.