Ha a Shellnél a kőzetfizika szakterületén képzeli el a pályafutását, akkor Ön előreláthatóan jelentős hatást fog gyakorolni Upstream (Kutatás és kitermelés) üzletágunkra, ahol különféle tudományágak (köztük a mérnöki tudományok, a földtan és a geofizika) iparágvezető szakembereivel dolgozik majd együtt. A hozzáférhető élvonalbeli technológia előnyei révén a Shell kőzetfizikusai közvetlen hatást tudnak kiváltani olyan területeken, mint a geológiai feltérképezés, a távérzékelés és a szeizmikus megfigyelés.

Olyan szenvedélyes és kreatív munkavállalókat keresünk, akik segítenek az új energiahordozó-készletek felkutatásának innovatív módjait kidolgozni számunkra. A jelölteknek igazolt műszaki tapasztalatokkal kell rendelkezniük, valamint jól kell ismerniük a fejlett kőzetfizika alapjául szolgáló összetett tudományterületet és technológiát.

Ön számos képzési programban vesz majd részt, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy az energiaipar élvonalában segítsenek lökést adni karrierjének. Önnek lehetősége lesz saját elképzeléseinek megfelelően fejlődni, miközben a mi törekvéseinket is támogatja azáltal, hogy segít megőrizni helyünket a világ vezető energiaipari vállalatainak sorában.

Tudjon meg többet a Shellnél való munkavállalás előnyeiről.

Gumusut-Kakap

A Gumusut-Kakap-lelőhely a Shell első mélytengeri lehetősége Malajziában, amely 1220 méter mélyen fekszik a tengeren. A lelőhely feltárása 19 tenger alatti kúttal történik, a kitermelt kőolajat pedig egy csővezeték szállítja egy kőolaj és földgáz fogadására szolgáló kikötőbe a Sabah tartománybeli Kimanisban.

A projekt mérete és hatóköre kihívás elé állította mérnökeinket és kőzetfizikusainkat, hiszen megoldást kellett találniuk a kitermelés biztonságos, hatékony módjainak kidolgozására. A Gumusut-Kakap-mezőhöz hasonló lelőhelyek olyan kitűnő kőzetfizikusokat igényelnek, akik a világ egyik vezető energiaipari vállalatánál szeretnének az ágazatra nagy hatást gyakorló karriert befutni.

További információk a Szakemberek részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Miért válassza a Shellt?

Csatlakozzon egy olyan együttműködő, új utakat kereső csapathoz, amely elkötelezetten segít feltárni a haladás felgyorsításához szükséges energiaforrásokat.